Hazık Mehmet Efendi İmam Hatip Ortaokulu
21 Haziran Mah. PTT Caddesi Pazaryolu/Erzurum

VİZYON

Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

"BAŞARILARIMIZ" menüsünden akademik, sportif alanlardaki başarılarımızı görebilirsiniz.

Normal Öğretim

Pazartesi-Cuma:8:20-15.35 Salı-Çarşamba-Perşembe:8:20-14:50

İngilizce ve Arapça

Kaloriferli ısıtma sistemi

İlçe merkezinde olduğu için yürüme 5 dk sürmektedir

İlçe merkezine 1km; İl merkezine 120 km uzaklıkta

Kiralik ev kısıtlı. İlçemizde öğretmenevi ve misafirhane bulunmakta.

Tübitak 4006 ve Tübitak 2204B

E-Twining